Őszi III. forduló (2017.09.14)

Téba Beton-SzPCD SE 6-1.
Gól: Illés A (4),Serfőző A, Csikos J., Kustián.
A Ceglédberceleik a mérkőzés elején betaláltak majd négy ziccert kihagytak !Ez megbosszulta magát mert a Téba rákapcsolt és hatot hintett a fiatal Berceli csapatnak!

Imperiál Csikók--Pintér Társa :2-8.
Gól: Hegedűs M, Homoki K., Szabó Bence 2, Molnár G 2 ,Juhász 2, Lakatos M 2.
Az öregekkel megtűzdelt Csikók nem segítettek az eredmény jobbá tételében. A mérkőzést simán lehozta a Pintér erőlködés nélkül. Az előző fordulóban tévesen lett kiírva hogy a Gelbert 2 6-0 megverte a Pintér és Társát. Megkövetve őket kiírom a rendes eredményt Gelbert 2-Pintér és Társa 0-6

Gelbert Eco Fc I - Bármikő-Strandkisvendéglő :4-2
Gól: Szabó K 2,Baksa M, Boros Zs., Imre J 2.  
A mindig kemény mérkőzést játszó két csapat most sem adta alább. Az első félidő gyors gólváltással kezdődött Szabó K betalált majd Imre J válaszolt, ekkor erőre kapott a Bármikő. Ezután jött a meglepetés egy felívelt labdát kiszorított lehetetlen helyzetből a kapuba fejelt Szabó K (Cr7) és újra előnybe került a Gelbert. A gól miatt vagy csak elfáradtak a Bármikő már nem volt olyan átütő erejű és simán kikaptak 4-2 -re.

Rendőrőrs-Gelbert Eco Fc II :3-1
Gól: Gór V, Kósik ,Nagy K., Farkas S.
A nap "rangadóját" ez a két csapat játszotta nem a tabellán elért helyezés hanem a hősies küzdelem miatt. Gór" Gól "Viktor és Szabó Martin vezetésével olyan tűzijátékot rendeztek csoda hogy 0-0 volt az első félidő. A második játékrészben kijött a fáradság jelei a Gelbertes fiúkon és kikaptak 3-1-re de óriási védőmunkát vittek végbe David és Góliát csatájában!!!! Külön ki kell emelni Szabó Imi óriási védéseit amivel meccsben tartotta sokáig a Gelbert kettőt!

Címke: