8. forduló (2017.06.15.)

Szpdse-Rendőrőrs 2-7 gól:Nagy(2), Gór V(3), Kósik G(2), Petrezselyem D

A berceliek mindent feltéve a védekeztek és próbálták tartani a döntetlent, ami 10 percig tartott. Beindult a rendőrök gőzhengere és 7-2-re letarolták őket

Imperiál-Gelbert Eco Fc 1 : 6-3 gól: Nagy D(4), Kállai I(2), Szabó K(3)

A rangadóra a két csapat közül az Imperiál készült jobban mindent bevetve még Nagy Danit is aktiválták. Az első helyzet mégis a Gelbert előtt adódott és Szabó K értékesített is a válasz a fordítás jött is az Imperiáltól 2-1. A gelbertesek nem adták magukat, egalizáltak de a félidő végére újra Kállai Pistiék vezettek. A második játékrészben tovább tarolt az Imperiál csatárpárosa és 5-2-re elhúztak Boros Zsoltiék még feltámadtak de a vége 6-3 lett. A mérkőzés végére elfáradó Gelbertesek még egy kiállítást is összeszedtek, a nézők így is jó mérkőzést láthattak!

Gelbert Eco Fc -Bármikő Strand Kisvendéglő 3-7 Gól: Király CS, Brenyó G(2), Imre J(2), Kovács T, Micskó L, Barna Cs, Bazsó CS, Balázs R

 A Gelbert 2 összekapta magát és 3-0-ás Bármikő vezetésre két góllal válaszoltak. A nézők azt gondolták itt a csoda ideje de az elfáradó Király Csabiék sokáig szoros állás után 7-3-ra kikaptak. Ki kell emelni Brenyó Gabi játékát aki két fejes góllal jelezte visszatért súlyos sérülése után.

Téba-Beton-Pintér és Társa 0-5 Gól: Lakatos M(4), Szűcs B

A Téba kezdte jobban a mérkőzést két sistergős kapufát is lőtt a Pintérnek mégis az ellenfél örülhetett. Lakatos Marci szemfüles góljaira és Gulyka Laci parádéjára ne volt orvossága a Tébának.

Címke: