6. forduló (2017.06.01)

Rendőrőrs-Imperiál 2-2 
Gól: Petrezselyem T(2), Benkucs Z, Kállai I.

Az első találkozón az egyre jobb formát mutató Imperiál meglepte a mostanában álmosan kezdő Rendőröket (2-0). A szokásos feltámadás és egyenlítés jött is a Rendőröktől (2-2). A végén itt is ott is eldőlhetett volna a találkozó, de maradt az igazságos döntetlen!

Bármikő StrandKisvendéglő -Pintér és Társa 1-2 Gól: Balogh Z., Szabó B, Kárteszi T .

A Bármikő fentebb akart kerülni az alsóházból a Pintér pedig javítani akarta az előző fordulóban elszenvedett vereségét. A találkozón egyenlő küzdelem mellett a Pintér szerezte meg a vezetést és növelte kettőre! Balázs Karcsiék mindent feltéve támadtak de csak szépíteni tudtak igy a Pintér tovább üldözik a Gelbert 1 csapatát!

Gelber ECO FC 2-SzPCD SE 4-4 Gól: Lendvai R, Tóth L(2), Farkas S., Barna G(2), Nagy I, Gyalcsos M.

A Gelbert 2 jól kezdett és uralta a mérkőzést ennek eredményeként gólokat tudott lőni a Bercelieknek. Tóth Laci hozta a kötelezőt (2gól) és betalált az Újszászi út Neymarja Farkas Sanyi is 4-1! Ekkor a győztes mérkőzést kiengedve kezükből 3 gólt is kaptak figyelmetlenség és védelmi hibák miatt és egalizáltak a Berceliek!

Imperiál(Csikók)-Gelbert ECO FC 1 2:8 Gól: Nyuli T, Kovács B., Szabó K(4), Kiss B(2), Homoki M, Bodnár Cs.

Az első Gelbert és az utolsó Csikók találkoztak ennek megfelelően uralták is a mérkőzést. Szabó K vezérletével, aki egymaga 4 gólt gurított köszönhetően a remek kiszolgálásnak hamar eldöntötték a mérkőzést és 8-2-re nyertek.

Címke: