V. Forduló (2017.05.25)

Gelbert Eco Fc 1-Pintér és Társa 2-1 
Gólszerzők: Szabó K, Kiss B., Szabó B.

Rangadóhoz méltóan kemény küzdelem zajlott a pályán az első félidőben nem tudták feltörni egymás védelmét a csapatok. A második félidő szemfüles góllal kezdődött Szabó K a Gelbertből nem hibázott! A Pintér mozgósította erőit de gólt nem bírtak lőni helyette Kiss Bence gurított a bal alsóba egy óriási cselsorozat után 2-0. A Pintér erejéből még futott egy szépítő gólra de maradt a 2-1.

Gelbert Eco FC 2- Imperiál(Csikók) 4-2 Tóth Laci (3) Skultéti László, Kovács B, Balázsi

 A Gelbert lassan melegedett be a fiatal fickándozó csikók meg is szerezték a vezetést. A válasz és a fordítás gyorsan jött a Kárpátok Maradonájától :Tóth Lacitól kétszer egymás után KILŐTTE A CAKKOT! A Fiatalok feljöttek még 3-2-re de a Gelbert lőtt még egyet és eldőlt a mérkőzés.

 Imperiál- SZPSD SE 9-4 Gószerzők: Benkucs(3),Király Z(4)Kállai i(2).,Szárpi,Barna G (3)

 A Berceliek mindent mozgósítottak hogy nyerjenek azért is mert az Imperiál egy emberrel kevesebbet tudott kiálitani. Kállai Pisti cseleivel, góljajival, gólpasszaival nem tudtak mit kezdeni így 9-4 –es vereségbe szaladtak bele.

 Redőrőrs-Téba-beton 4-3 gólszerzők: Petrezselyem D,Nagy K(3).,Serfőző,Csikós(2) A negyedik mérkőzés kemény csatának ígérkezett be is váltotta hozzá főzött remények. Az első gólt a Rendőrőrs lőtte de a Téba nem hagyta magát és három góllal válaszolt .Azt gondolták ez a meccs meg van de volt még tíz perc! A Tébások visszavettek az iramból az ellenfél viszont nem és megfordították a meccset 4-3

Címke: